Как да изберете подходяща пижама за Вашето бебенце

Как да изберете подходяща пижама за Вашето бебенце

Всеки родител мечтае детето му да спи спокойно и непробудно. В крайна сметка това е един от основните показатели, че детето е здраво. Точно затова, изборът на бебешка пижамка е от изключително значение за развитието на най-малките. Ако направите грешен избор и не обърнете достатъчно внимание на качеството и материята, Вашето мъниче може да изпита дискомфорт по време на сън, а грубата тъкан да нарани нежната му кожа. Когато избирате пижама за Вашето бебе, бъдете много внимателни и заложете на качеството, защото най-малките прекарват най-много време в сън. Винаги избирайте малко по-голям от реалния размер на детето: по този начин ще предпазите кожата му от триене и ще направите сънят му по-спокоен. Материалът трябва да е мек и хипоалергенен, естествен и висококачествен, защото е в пряк контакт с чувствителната кожа на бебето. Идеалната материя за детска пижама е памукът, допринасящ за комфорта и удобството на мъничето, а и не предизвиква алергични реакции. Освен това памукът има отлично абсорбиращо свойство, така че бебето, дори да се поти силно, няма да изпитва неудобства. Грубите и лъскави материи не са за предпочитане, те дразнят кожата и могат да доведат до безсъние, дерматит и респираторни заболявания. Най-добре е да избирате меки и естествени материали, когато купувате пижамки, така че детето да изпитва само положителни чувства по време на сън. Трябва да обърнете внимание на температурата в детската стая, когато избирате пижама. Ако стаята има висока температура, по-добре е да се съсредоточите върху леки тъкани и тънки модели, които не покриват напълно бебето и оставят ръцете и краченцата му свободни. През зимата, от своя страна, трябва да обърнете внимание на топлата материя и модели, които покриват напълно кожата, предотвратявайки замръзването на детето през студените дни. Цветът и моделът са изцяло Ваш избор. На пазара се предлага разнообразие от пижами в нежни или ярки цветове, с интересни картинки и принтове, а някои моделчета са със шапчици, за да топлят главата на бебенцето. Ние от Buratissimo сме се съобразили с чувствителната кожа на бебенцата и техните нужди, и предлагаме различни модели пижамки за Вашите съкровища.

В сайта ни може да откриете разнообразие от интересни модели гащеризончета за сън, за най-малките принцеси. Заложили сме на нежни цветове и сладурски принтове. https://www.buratissimo.com/bebe-momiche/gascherizoni-pizhami.html

Разгледайте и разкошните модели пижами за бебе момче тук: https://www.buratissimo.com/bebe-momche/gascherizoni.html

Всички модели са изработени от висококачествен памук и са на страхотни цени! При нас ще откриете детски дрешки с гарантирано качество, които са директен внос от Англия!Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.