Защо да пазарувам детски дрехи онлайн

Защо да пазарувам детски дрехи онлайн

Всеки, който е решил да пазарува онлайн детски дрехи, си задава много въпроси- какви са реалните размери? какво е качеството на дреха? дали снимките отговарят на реалността? кога ще си получа поръчката? как да пазарувам изгодно? и много други. Тук ще отговорим на повечето въпроси и ще се постараем да дадем максимално информация.

Защо детски дрехи от Англия? Защото дрехите, които внасяме, са с гарантирано качество, от известни европейски фирми. При покупка на бебешките дрешки от buratissimo.com, получавате модерни и качествени дрехи, които на следващият ден вече са при вас! Ние работим само с налична стока, която подбираме внимателно и всяка седмица може да видите нови актуални модели бебешки дрешки от Англия.

Какви са реалните размери на дрехите? Всички майки знаят, че размер по етикет не винаги съвпада с реалният размер на дрехата. Бебешките дрехи от Англия най-често са с уголемени размери. Ние от нашата страна стараем се да дадем пълната информация, също така има и опция "ПРЕГЛЕД" преди плащане и може да се уверите, че стоката е точно такава, каквато сте я поръчали.

Винаги сме отворени за уточнение или въпроси, обадете се на тел. 0878 51 55 54, също така може да ни пишете на поща [email protected] или да ни изпратите съобщение в страницата ни на facebook- @BuratissimoBG.

Гарантираме, че описанието на дрешки отговарят на реалността, както и направените от нас снимки. Винаги даваме точна и пълна информация относно качеството на материя, състава и др.
Благодарение на това, че работим само с налична стока, всички артикули и размери, които са качени на сайта, са с актуална информация и още на следващия ден могат да бъдат при вас!
Ако искате да пазарувате изгодно, може да станете част от програмата "Лоялен клиент" или от време на време да посещавате раздел ЛИКВИДАЦИЯ на сайта ни - там ще видите намаления на стари колекции, сезонни намаления и допълнителни промоции.

И не на последно място, в нашия магазин има 30 дни право на връщане и замяна- без въпроси и обяснения, лесно и бързо.

Buratissimo.com - качествени и модерни бебешки дрешки, коректно и бързо обслужване.

Приятно пазаруване!

Най-новите ни продукти
Към началотоCopyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.