Доставка и плащане

Обработването на поръчката започва веднага след получаването й. 

Ако сте направили поръчка преди 15:00 часа, ще бъде изпратена още същият ден. 

Потвърждение за обработка и изпращане на поръчката с нейното съдържание и цена ще бъде изпратено на посочения от вас e-mail адрес.

ДОСТАВКА:

Доставката до клиента се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ и ЕКОНТ в рамките на 1-2 работни дни от деня на потвърждаването на поръчката. Изключение правят периоди на промоции, когато доставката може да се забави с до 5 работни дни. Предлага се и услугата „Преглед на пратка” преди плащане. Услугата "Безплатна доставка" се предлага за поръчки на стойност над 80 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. В събота - доставката е до офисите на СПИДИ и ЕКОНТ.

Buratissimo предлага следните фиксирани цени за доставка:

  • За поръчки над 80 лв: 0.00 лв. Безплатните доставки са до адрес или офис на СПИДИ. 
  • До офис на СПИДИ: 3.50 лв.
  • До офис на ЕКОНТ: 5.50 лв.
  • До адрес: 4.50 лв. с фирма СПИДИ.

Поръчки, направени преди 15:00 часа, се изпращат още същия работен ден. Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват и се изпращат на следващия работен ден. Поръчки, направени през официални празници, се обработват и изпращат в първия работен ден. Поръчки, направени в петък преди 15:00 ч. до офис на СПИДИ- се получават в събота, до адрес- в понеделник.

Ако желаете други срокове (отложен срок, фиксиран час, спешна доставка и др.), моля, свържете се с нас на телефон 0878 51 55 54

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

  1.  Наложен платеж. Плащането се извършва с Наложен платеж, т.е. заплащате на куриера при получаването на вашата поръчка. В този случай, касов бон се издава от куриерската фирма, съгласно Наредба Н-18.
  2. Плащане с кредитна/дебитна карта чрез виртуалния ПОС терминал Борика.
  3. Банков превод. При избор на този начин на плащане ще се появят реквизити на фирмата. След като получите подтвърждение на поръчката си на e-mail, в основание на плащане посочвате номер на вашата поръчка.

Всеки продукт, закупен от магазин за детски и бебешки дрехи - Buratissimo, може да бъде върнат или заменен в срок от 30 дни. За повече информация Връщане и замяна.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.