Доставка и плащане

Обработването на поръчката започва веднага след получаването й. Потвърждение за получаване на поръчката с нейното съдържание и цена ще бъде изпратено на посочения от вас e-mail адрес.

ДОСТАВКА:

Доставката до клиента се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ в рамките на 1-2 работни дни от деня на потвърждаването на поръчката. Изключение правят периоди на промоции, когато доставката може да се забави с до 5 работни дни. Предлага се и услугата „Преглед на пратка” преди плащане. Услугата "Безплатна доставка" се предлага за поръчки на стойност над 60 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. В събота - доставка до офис на СПИДИ.

  • Цената на доставка е 3.50 лв. до офис на СПИДИ.
  • Цената на доставка е 4.50 лв. до адрес.
  • В събота цената на доставка е 3.50 лв. до офис на СПИДИ.

Поръчки, направени преди 15:00 часа, се изпращат още същия работен ден. Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват и се изпращат на следващия работен ден. Поръчки, направени през официални празници, се обработват и изпращат в първия работен ден.

Ако желаете други срокове (отложен срок, фиксиран час, спешна доставка и др.), моля, свържете се с нас на телефон 0878 51 55 54

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Плащането се извършва с Наложен платеж, т.е. заплащате на куриера при получаването на вашата поръчка или по банков път.

Всеки продукт, закупен от магазин за детски и бебешки дрехи - Buratissimo, може да бъде върнат или заменен в срок от 30 дни. За повече информация Връщане и замяна.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.