Доставка и плащане

Обработването на поръчката започва веднага след получаването й. 

Ако сте направили поръчка преди 15:00 часа, ще бъде изпратена още същият ден. Не се изисква подтвърждение на поръчката по телефона. Ще получите обаждане само ако липсва информация или някой от продуктите.

Потвърждение за обработка и изпращане на поръчката с нейното съдържание и цена ще бъде изпратено на посочения от вас e-mail адрес. Моля, проверявайте папка СПАМ НА вашият e-mail.

ДОСТАВКА:

Доставката до клиента се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ и ЕКОНТ в рамките на 1-2 работни дни от деня на потвърждаването на поръчката. Изключение правят периоди на промоции, когато доставката може да се забави с до 5 работни дни. Предлага се и услугата „Преглед на пратка” преди плащане. Услугата "Безплатна доставка" се предлага за поръчки на стойност над 80 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. В събота - доставката е до офисите на СПИДИ и ЕКОНТ.

Buratissimo предлага следните фиксирани цени за доставка:

  • До офис на СПИДИ: 4.50 лв.
  • До офис на ЕКОНТ: 6.50 лв.
  • До адрес: 6.00 лв. с фирма СПИДИ.
  • За поръчки над 80 лв: безплатна доставка до офисите на СПИДИ. 
  • За поръчки над 150 лв: безплатна доставка до адрес с фирма СПИДИ. 

Поръчки, направени преди 15:00 часа, се изпращат още същия работен ден. Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват и се изпращат на следващия работен ден. Поръчки, направени през официални празници, се обработват и изпращат в първия работен ден. Поръчки, направени в петък преди 15:00 ч. до офис на СПИДИ- се получават в събота, до адрес- в понеделник.

Ако желаете други срокове (отложен срок, фиксиран час, спешна доставка и др.), моля, свържете се с нас на телефон 0878 51 55 54

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

  1.  Наложен платеж. Плащането се извършва с Наложен платеж, т.е. заплащате на куриера при получаването на вашата поръчка. 
  2. Плащане с кредитна/дебитна карта.
  3. Банков превод. При избор на този начин на плащане ще се появят реквизити на фирмата. След като получите подтвърждение на поръчката си на e-mail, в основание на плащане посочвате номер на вашата поръчка.

Всеки продукт, закупен от магазин за детски и бебешки дрехи - Buratissimo, може да бъде върнат или заменен в срок от 30 дни. За повече информация Връщане и замяна.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.