Често задавани въпроси

Може ли да поръчам без регистрация?

Може да поръчате без да сте регистриран потребител. Само въведете телефонен номер в поле "Бърза поръчка" при даден артикул и ние ще Ви се обадим.

Защо да се регистрирам?

Създаването на собствен профил гарантира по-бързо пазаруване, проследяване на статуса на поръчката и достъп до намалени цени в програма "Лоялен клиент". Също така Вие ще получавате актуална информация за нови продукти, ПРОМОЦИИ, намаления и ексклузивни оферти. Регистрирай се тук

Как да направя поръчката?

В интернет-магазин Buratissimo може да се поръча по различни начини. Изберете модел, цвят, размер и желаното количество на артикул и добавете в количка.  Финализиране на поръчка става с въвеждането на Вашите данни за доставка и начин на плащане, код на отстъпка /ако разполагате с такъв/, и натискане на бутон "ПОРЪЧАЙ". Това може да направите като гост /само с въвеждане на e-mail/ или като регистриран потребител.

Ако не разполагате със достаточно време, възползвайте се от услуга "Бърза поръчка". Изберете модел и въведете телефонния си номер в полето "Бърза поръчка". Ние ще ви се обадим да уточним останалата информация и ще оформим поръчката Ви. 

Как мога да платя поръчката?

Плащането се извършва с Наложен платеж, с дебитна/кредитна карта или по банков път.  При избиране с Наложен платеж, сумата се заплаща на куриера при получаването на вашата поръчка.

Колко време отнема доставката и каква е цената?

Доставката до клиента се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ в рамките на 1-2 работни дни от деня на потвърждаването на поръчката. Изключение правят периоди на ПРОМОЦИИ, когато доставката може да се забави с до 5 работни дни. Услугата "Безплатна доставка" се предлага за поръчки на стойност над 80 лв. независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. 

  • От понеделник до петък цената на доставка е 4.50 лв. до офис на СПИДИ, 6.50 лв. до офис на ЕКОНТ,  и 6 лв. до адрес- СПИДИ.
  • В събота пратките се доставят само до офисите на СПИДИ или ЕКОНТ.

Поръчки, направени преди 15:00 часа, се получават още на следващия работен ден. Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват и се изпращат на следващия работен ден. Поръчки, направени през официални празници, се обработват и изпращат в първия работен ден.

Ако желаете други срокове (отложен срок, фиксиран час, спешна доставка и др.), моля свържете се с нас на телефон 0878515554

Предлагате ли опция "Преглед" при доставка?

Предлага се  услугата „Преглед на пратка” преди плащане на поръчка.

Мога ли да върна или заменя продукта?

Закупена стока от интернет магазин Buratissimo може да бъде заменена или върната в 30-дневен срок след получаването й. Променихте мнението, не Ви харесва дрехата, не е подходящ размер..... върнете или заменете стоката без обяснение на причина. Форма за връщане и замяна тук.

Какво да правя, ако получих друг артикул /различен от заявен или сгрешен размер/ или артикул с дефект?

Моля свържете се с нас на телефон  0878515554 да се уточнят детайлите. Възможно е да се допусне грешката от страна на наш служител и да Ви изпратим различен артикул, в този случай незабавно ще Ви заменим закупената от Вас стока за нашата сметка.

Какво представлява Програма "Лоялен клиент"?

Програма "Лоялен клиент" е разработена специално за редовните клиенти на Buratissimo, в знак на благодарност за лоялността им. При включване в програмата, клиентът получава отстъпка при всяка следваща поръчка в онлайн магазина, като процентът отстъпка расте с уваличаване на оборота.

За да се присъедините към програмата е необходимо е да се регистрирате като потребител в онлайн магазин buratissimo.com. Прочетете повече как да се регистрирате тук. Включването в програмата става автоматично след като натрупате 100 лв. и повече оборот в поръчки. Отстъпката, която ползвате расте с нарастване на оборота на поръчките и се начислява автоматично при всяка поръчка. Повече за Програма "Лоялен клиент" тук.

Мога ли да получа фактура?

Разбира се. Само изпратети данните (Име на фирма, ЕИК/ДДС номер, МОЛ и адрес по регистрация)  и вашия телефон на email: [email protected]buratissimo.com и ние ще се свържем да се уточнят подробностите.

Имате въпроси?

Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 

Най-новите ни продукти

Към Началото

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.