Връщане и замяна

Закупена стока от интернет магазин за детски и бебешки дрехи - Buratissimo може да бъде заменена или върната в 30-дневен срок след получаването й.

Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин.

Задължително при Замяна или Връщане стоката трябва да се изпрати с касов бон. 

При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел, размер или дефект/.

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната, а не преференциалните ни цени за доставка, обявени в сайта.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 30 дни от датата на получаване, като преди крайния срок трябва да ни информирате по имейл или по телефон. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно за замяна, ще Ви информираме за наличностите и ще потвърдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени.

В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената, ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената, която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

  1. Преди да попълните формата, моля да ни информирате за желанието да върнете продукта на следният телефон: 0878 51 55 54
  2. Попълнете Форма за връщане и замяна. В Съобщението на Форма посочете, дали артикулът е за връщане или замяна.
  3. Изпратете пратката до офиса на Speedy в гр.Бургас, ж.к. Лазур, ул.Калофер №13 за Буратиссимо ЕООД, тел.. 0878 51 55 54

Пратки, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приети.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай, че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг, а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена, то трябва да посочите банковата Ви сметка в "Форма за връщане и замяна".

Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост.

Възстановяването на сумата става само по банков път в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Моля попълнете внимателно формата за заявка.

Най-новите ни продукти
Към началото

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.